Tehnologia nu este un scop, ci o unealtă pe care cu toţii ne-am obişnuit să o folosim în mod curent. Digitalizarea este un proces care contribuie atât la consolidarea şi creşterea productivităţii, cât şi la ajutarea unei organizaţii în a îşi atinge telurile strategice într-o manieră mai simplă, crescând în acelaşi timp flexibilitatea pentru a putea inova în continuare…. chiar şi în domeniul construcţiei!

Spre exemplu: jurnalul de șantier oferă informații despre toate evenimentele importante din timpul construcției unei clădiri. Astfel, acesta joacă un rol important în oferirea dovezilor privind serviciile livrate sau în curs de execuție, dar și în detalierea diferitelor provocări din timpul execuției. PlanRadar automatizează și digitalizează procesele de pe șantier, astfel încât, prin compilarea automată a rapoartelor de la față locului, companiile economisesc timp și bani.

 

Echipa Misiunea Casa, alături de Partenerul PlanRadar, vă invită să participați pe 28 martie, începând cu ora 11, la un WORKSHOP ONLINE, dedicat domeniului DIGITALIZĂRII CONSTRUCȚIILOR.

Participarea la Webinar este gratuită prin completarea formularului de înscriere: https://forms.gle/KnFfvoqt6QxRk9qDA

 

Agenda evenimentului

– Cuvânt de bun venit, prezentarea Invitaţilor şi o foarte scurtă introducere în temă – Călin Diaconu, Project Manager Misiunea Casa împreună cu Ing. Viorel Stănculescu, Community Manager al Forumului Misiunea Casa;

Tiberiu Andrioaiei, inițiator al proiectului New Europe Consulting, este Membru în Boardul Director al ”Build Europe” (Bruxelles), Vicepreședinte CN UGIR, Secretar General al Patronatului Societăților din Construcții (PSC) și membru al Consiliului de Export al României (MECMA). Va introduce participanții în temă cu dizertația ”Necesități actuale privind digitalizarea sectorului construcţiilor”.

– Inginer Andrei Muscalu, Director Executiv Skulptor, care va susține prezentarea “Soluții de digitalizare în industria construcțiilor. Bariere de acceptare”.

Virgil Popescu, Sales Manager PlanRadar România ne va introduce în atmosfera unui șantier modern, în care aplicațiile de Project Management, ușor de folosit, intuitive – aduc evidente beneficii utilizatorilor: economie de timp, nervi și bani…

– Sesiune de Q&A.

 

Pentru mai multe detalii accesați site-ul https://www.misiuneacasa.ro/importanta-jurnalului-de-santier

Eventuale întrebări legate de subiectul workshopului, pot fi trimise înainte, în timpul sau după terminarea acestuia pe adresa de e-mail contact@misiuneacasa.ro