În ALUMIL înțelegem perfect importanța de a veni în întâmpinarea clienților noștri privind testarea și utilizarea produselor pe care le dezvoltăm, înainte ca aceștia sa ia decizia finală de  achiziție. Prin urmare, am creat spații expoziționale ce oferă experiențe unice pentru fiecare vizitator.

Rețeaua noastră

Prezența internațională a rețelei ALUMIL a generat nevoia de a crea spații fizice în care clienții să vadă sistemele pe care le oferim și să afle mai multe detalii de la reprezentanții companiei. Personalul nostru specializat din showroom deține vaste cunoștințe privind nu doar produsele noastre, dar și caracteristicile reprezentative pentru fiecare piață locală, oferind servicii personalizate de înaltă calitate.

Experiența

În showroom, clienții au ocazia să testeze diferite mostre din produsele noastre în dimensiuni reale: ferestre și uși, uși de accespereți cortinăpergole și soluții outdoor. Pe parcursul turului, vizitatorii pot compara produsele și pot identifica, cu ajutorul consultanților noștri, sistemul adecvat fiecărui proiect.

Turul virtual

Tururile virtuale, venite ca răspuns la pandemia de coronavirus, au demonstrat clar puterea utilizării tehnologiei de către companii în efortul acestora de a păstra o legătură directă cu clienții lor. În ALUMIL, urmăm această direcție, oferind tururi virtuale ale showroom-ului încă de la începutul pandemiei. Vizitatorii website-ului nostru pot naviga printre produsele pe care le oferim, ca și cum ar fi la fața locului. Acest model diferit de tur le oferă vizitatorilor un prim contact cu sistemele noastre, fără a trebui să se deplaseze. Chiar dacă cineva programează o vizită, un tur virtual poate oferi o perspectivă incipientă asupra produselor noastre.

Alumil este una dintre cele mai avansate companii de producție și design ale sistemelor arhitecturale de aluminiu la nivel global. Misiunea companiei este de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor prin dezvoltarea continuă a performanțelor clădirilor, utilizând produse de cea mai înaltă calitate.

Alumil România
Sediul Central & Showroom
Șoseaua București-Ploiești 42-44,
Băneasa Business & Technology Park
Programări vizite: 0749 017 368
Programări vizite online și tur virtual aici

www.alumil.com
showroom@alumil.ro