Comunitatea OSC – Global Construct Manager se întâlnește în luna octombrie la o nouă dezbatere profesională, despre managementul resurselor umane în domeniul construcțiilor.

Programul de întâlniri lunare este dezvoltat de Oameni si Companii, în parteneriat profesional cu Opera Share Management. În această ediție, vom discuta cu specialiști în domeniu despre recrutarea și pregătirea resurselor umane încă din sistemul de învățământ, tehnici de motivare a angajaților, sisteme de protejare a lor în sezoanele reci, evoluția salariilor, problematica lipsei forței de muncă și ce soluții se pot găsi pe termen mediu și lung, precum și multe alte subiecte interesante.

Așadar, Joi 21 octombrie, orele 16:00 – 17:30, pe Platforma ZOOM, moderatorul întâlnirii, Tiberiu Andrioaiei – Owner NEW EUROPE CONSULTING, membru în Boardul Director al Build Europe, Bruxelles, Vicepreședinte CN UGIR, Secretar General la PSC, Consiliul de Export al României (MECMA), îi are ca invitați speciali pe:

✔ Andreea Iliescu – HR Specialist, Casa Socială a Constructorilor;

✔ Ciprian Lepadatu – Președinte, Asociația Firmelor Constănțene;

✔ Oana Botolan Datki – Managing Partner, Cteam România;

✔ Iuliana Miu – HR Specialist.

Participarea la eveniment este gratuită, cu condiția pre-înregistrării. Mai multe detalii despre speakeri și despre cum puteți să vă înscrieți la eveniment regăsiți în invitația disponibilă AICI !

Oameni și Companii – OSC este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 35 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.