Terca, brandul Wienerberger pentru cărămidă aparentă și placaj ceramic klinker lansează ediția 2021 a catalogului Fațade și amenajări interioare!

Catalogul este un preview al colecțiilor pe care le punem la dispozița pieței, oferind o introducere în lumea Terca, în lumea designului spectaculos.

Peste 130 de culori disponibile în 24 de game sunt prezentate în ediția 2021, ce reprezintă o sursă importantă de inspirație pentru orice proiect de design interior și pentru orice stil de amenajare exterioară.

Noutatea adusă de ediția 2021 constă în introducerea în portofoliu a Colecției Terca Smooth ce cuprinde două noi game:

ARMIS – cu 11 culori noi de placaje și colțare ceramice Terca

PELARIS – cu 9 culori noi de placaje și colțare ceramice Terca

 

 

 

 

 

De unde am pornit?

Povestea lansării colecției Terca Smooth a început de la dorința noastră de la pune la dispoziția arhitecților, clienților, și partenerilor noștri o gamă de produse care să răspundă nevoilor actuale de design. Am cumulat dorințele și nevoile pieței într-o gamă cu aspect deosebit, la prețuri accesibile unui target extins, care corespunde standardelor de calitate superioară pe care le impune brandul Terca. Credem că eforturile noastre s-au concretizat frumos într-o colecție ce satisface exigențele clienților noștri, arhitecților, dezvoltatorilor, beneficiarilor finali și, nu în ultimul rând exigențelor impuse de frumusețea Terca.

Colecția Smooth

Fabricate în Germania de către grupul Wienerberger, ambalate în cutii de 30 sau 40 de bucăți, pentru siguranța unui transport eficient către client, gamele Armis și Pelaris reflectă dorința noastră de a oferi produse pentru amenajări interioare și exterioare de calitate superioară la prețuri accesibile.

Noua colecție Smooth oferă câteva beneficii considerabile

  • Suprafață netedă potrivită unei game variate de destinații de utilizare
  • Durată de viață îndelungată
  • Absorbție scăzută de apă
  • Întreținere ușoară
  • Varietate de culori și finisaje

Te invităm să răsfoiești noul catalog Fațade și amenajări interioare și să te bucuri de frumusețea Terca!