TRENDURI îN CONSTRUCțII îN PERIOADA PANDEMIcă

LANSARE PROGRAM

Global construct manager

INVITAȚIE

 Vă invităm JOI, 16 septembrie 2021, începând cu ora 15.30la o dezbatere despre trenduri în construcții în perioada pandemică. Vom discuta cu specialiști în domeniu despre sisteme de finanțare nerambursabilă dedicate sectorului construcțiilor,  investiții în vederea trecerii la o economie competitivă cu emisii reduse de carbon, studii de caz și despre impactul construcțiilor asupra dezvoltării economice în perioada pandemică.

k

Data

Joi, 16 septembrie 2021

ORELE

15:30-17:00

g

PE PLATFORMA

ZOOM

Moderator

TIBERIU ANDRIOAIEI

Owner NEW EUROPE CONSULTING, membru în Boardul Director al Build Europe, Bruxelles, Vicepreședinte CN UGIR, SECRETAR General la PSC – Patronatul Societăților din Construcții; Reprezentant al UGIR în: Comisia de Dialog Social la MDRT și MAI; Consiliul de Export al României (MECMA)

SPEAKERI

Ana Maria ICĂTOIU

Managing Partner, Avisso, Vicepresedinte OFA – UGIR/Finantari europene și guvernamentale

Ana-Maria Icătoiu sprijină de peste 16 ani entități private și publice în atragerea de finanțări nerambursabile pentru investiții ce țin de dezvoltarea regională, digitalizare, eficiența energetică, scăderea amprentei ecologice, tranziția energetică.

Face parte din 6 dintre cele 9 grupuri de experți selectați de către Ministerul Fondurilor Europene pentru viitoarele Programe Operationale: PO Regionale; PO Dezvoltare Durabilă; PO Tranziție Justă; PO Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare; PO Educație și Ocupare; PO Asistență Tehnică.

De asemenea, mai face parte și din Comitetul Consultativ pentru Mediul de Afaceri al Ministerului Fondurilor Europene, din EU-Funds Task Force din cadrul Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR) și, respectiv, din cadrul Romanian Business Leaders (RBL), din grupul de lucru al CDR pe European Green Deal și din Consiliul Național pentru Transformare Digitală (CNTD) din cadrul Autorității pentru Digitalizarea României (ADR).

Dipl. Ing. George Barbulescu

 

Owner Axion Project Bureau, Olanda

George Bărbulescu, de profesie inginer,  a plecat în Olanda în vara lui 1989. El conduce și deține compania Axion Project Bureau B.V., din orașul Zoetermeer, Olanda, specializată în dezvoltări imobiliare complexe și lucrări mari de infrastructură.

De asemenea, a mai fost consultant al primăriilor din Amsterdam, Utrecht și Haga pentru proiecte masterplan precum „The Hague New Central”, “Utrecht Central Station”, „Amsterdam Central Station”, director de proiect și dezvoltator pentru Amsterdam Airport  Schiphol și este membru al Institutului Regal al Inginerilor din Olanda.

Din 2004 este speaker la diverse congrese și simpozioane pe teme de dezvoltare urbană și statală.

Cosmin – Victor Smighelschi

Consilier General al Municipiului București, membru in comisia de Urbanism si amenajarea teritoriului

Cosmin Smighelschi este absolventul Universității Româno-Americană din București, fiind licențiat în domeniu de studiu International Law and Legal Studies. Ulterior a urmat studiile de master în domeniul dreptului comercial, din cadrul American University.

Cosmin este jurist, antreprenor și a lucrat în industria imobiliară timp de 8 ani, acumulând experiență în vânzări B2B, planificare de afaceri și management de echipă. 

Claudiu Mihail BISNEL

Managing Partner și Founder la Brisk Group

Claudiu Bisnel este partener și fondator Brisk Group și are peste 14 ani de experiență în furnizarea de proiecte în industria construcțiilor. De-a lungul carierei sale, a fost implicat în diferite proiecte în sectoarele: industrial, infrastructură, rezidențial, farmaceutice și de transport; din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia. Are o experiență extinsă în management în diverse domenii de afaceri.

Claudiu are ca obiectiv calitatea serviciilor oferite  și  este orientat să mearga dincolo de așteptările clienților, fiind axat pe îmbunătățirea continua a serviciilor. El crede cu tărie în puterea echipei și în faptul că, pentru a avea succes, trebuie să avem o atitudine proactivă de rezolvare a problemelor, având o abordare adaptabilă dobândită din experiența profesională interculturală.

Claudiu este licențiat în MSc Management în Construcții la Universitatea Kingston.

Este pasionat de călătorii și experimentează diversitatea culturală.

Un program dezvoltat de: 

În parteneriat profesional cu: