În zona Chelsea din Manhattan, New York, se ridică 12 etaje. Această clădire nouă și modernă este situată la adresa 540 Sixth Avenue. FÖRENA este soluția rezidențială care aduce un suflu nou peisajului urban al cartierului.

Proiectul, conceput de Morris Adjmi Architects, pare să adopte o abordare conservatoare, dar partea superioară a construcției combate această convingere și creează fundamentul pentru o serie de terase în cascadă echipate cu panouri din aluminiu compozit produse de ALUMIL.

 

 

Clădirea cuprinde 50 de apartamente cu una, două sau trei camere. Câteva dintre ele au spațiu privat în aer liber, în timp ce toate sunt mobilate cu elemente inspirate de estetica scandinavă, punând accent pe funcționalitate și confort. Spațiile interioare ale apartamentelor beneficiază de lumină naturală, deschiderile largi ale ferestrelor fiind echipate cu sistemul SUPREME S77 și cu versiunea minimalistă S77 PHOS cu canaturi ascunse. În același timp, rezultatul final este completat de opțiunea SMARTIA S560 LT, un sistem liftant-glisant robust, care contribuie la îmbunătățirea iluminatului natural. De remarcat faptul că această versiune specială (LT) oferă acces facil, datorită utilizării unui prag mic.

 

 

Încă o dată, gama extinsă de produse ALUMIL se dovedește a fi ideală atunci când vine vorba de proiecte provocatoare și incitante. FÖRENA din Manhattan, New York, reprezintă o propunere unică de trai modern, care îmbunătățește viața de zi cu zi a locatarilor săi.

 

 

www.alumil.com
showroom@alumil.ro