Prima Development Group, dezvoltator imobiliar din Oradea, vrea să înceapă în acest an trei proiecte noi în Bucureşti şi patru în Oradea, fiind în curs de autorizare pentru mai mult de 2.500 de apartamente în sectoarele 1, 2 şi 6 din Capitală, potrivit Ziarului Financiar.

Compania a vândut 640 de apartamente în 2021, din care 200 în Capitală, şi vrea să depăşească 700 de unităţi în 2022. Valoric, Prima Development a vândut locuinţe de peste 250 de milioane de lei în 2021, un record pentru companie.

”În Oradea, unde finalizăm în medie 500 de apartamente pe an, există o cerere constantă pentru locuinţe marca Prima. Ce ne bucură este creşterea importantă a cifrei vânzărilor pe piaţa din Bucureşti. Conform estimărilor noastre trendul ascendent se va menţine şi în 2022. Avem planuri ambiţioase pentru anul în curs, când prezenţa noastră va fi mai consistentă pe piaţa din Capitală. Aşteptăm autorizarea a peste 2.500 de apartamente în proiecte noi, în Bucureşti, în sectoarele 1, 2 şi 6, unde am identificat potenţial bun de dezvoltare”, anunţă Andrei Moanţă, CEO-ul Prima Development Group, citat de ZF.

Portofoliul companiei include proiectele Boemia Apartments şi Core Timpuri Noi în Bucureşti şi proiecte precum Prima Nufărul, Arena Residence, Panorama Apartments sau Green Residence în Oradea.