CREATIVITATE – acesta este cuvântul care descrie perfect perioada de înscriere la ediția Brick Award 22 desfasurata in perioada 11 ianuarie – 8 aprilie.

După succesul înregistrat în ediția 20, anul acesta, Romania înscrie în competiție 21 proiecte spectaculoase, număr record pentru țara noastră de la lansarea concursului internațional Brick Award în anul 2004.

Până la aflarea proiectelor câștigătoare la concursul internațional de arhitectură Brick Award 22 organizat de Wienerberger, vă propunem astăzi să revizitați proiectele spetaculoase înscrise de arhitecții români.

Toate construcțiile au fost finalizate din anul 2018 până în prezent, o parte semnificativă a proiectului fiind alcătuită din materiale ceramice (blocuri ceramice, căramidă pentru fațadă, pavaj din argilă, țiglă ceramică, placaj ceramic), integrarea produselor WIENERBERGER nefiind o cerință obligatorie pentru participarea la competiția Brick Award 22.

Designul inovativ, conceptul arhitectural promovat, estetica, sustenabilitatea și eficiența energetică fac obiectul criteriilor analiza a proiectelor înscrise în cele cinci categorii:

Ultima categorie urmărește punerea în operă a conceptelor arhitecturale inovative de integrare a materialelor ceramice, utilizarea noilor tehnologii în construcție, zidărie specială, utilizarea produselor ceramice personalizate și ornamentarea.

Te invităm să descoperi aici cele 21 de proiecte spectaculoase înscrise de arhitecți români la competiția internațională Brick Award!