Dacă în alte veri tema principală de discuții din comunitatea de business viza rutina și destinațiile de vacanță, de această dată, Forbes România i-a provocat pe cei mai cunoscuți jucători din mediul de afaceri local să răspundă unui scurt chestionar, într-un context special, în care vara lui 2021 ar trebui să reprezinte o așteptată revenire la (noua) normalitate.

Vacanță pentru business

În contextul ultimului an cred că fiecare dintre noi a realizat, odată cu această pandemie, cât de important este propriul cămin. Am petrecut o mare parte a timpului acasă sau la birou, prin urmare, o schimbare de scenariu printr-o vacanță binemeritată este de bun augur. Vacanțele își au rostul lor și cred că este important să menții acest echilibru dintre viața profesională și cea personală. Din fericire, la Lemon Interior Design lucrăm alături de o echipă de profesioniști care gestionează foarte bine workflow-ul companiei noastre. Așadar, business-ul rămâne activ pe toată durata anului, iar echipa poate merge în vacanță prin rotație. La începutul acestui drum, când am înființat business-ul alături de Elena, acest lucru era practic imposibil, întrucât noi două ne ocupam de toate proiectele și nu ne puteam permite să lipsim.

Certitudini și predictibilitate

Într-adevăr, lipsa de predictibilitate a fost una dintre provocările cu care toate business-urile s-au confruntat în pandemie. Însă, odată cu începutul anului și campania de vaccinare putem vorbi deja despre o îmbunătățire și o doză mai mare de stabilitate. Pentru vara acestui an vom continua proiectele de amenajare rezidențială, pandemia a oferit o nouă perspectivă asupra confortului din propria locuință, astfel că există cerere mare pentru acest segment. Observăm un interes crescut în cererile de redecorare a casei și de adaptare a acesteia la noul stil de viață sau de amenajare a unei locuințe noi, mai mari, mai spaționase, cu terase generoase sau grădini. Oamenii și-au dat seama în această perioadă cât de mult contează echilibrul și armonia spațiului în care ne petrecem o mare parte din timp.

Material integral pe Forbes.ro