Internaționalizarea și diversificarea sunt aspecte cheie care sunt adesea luate în considerare de companiile europene de construcții în proiectarea planurilor lor strategice. Adoptarea unor astfel de strategii a devenit mai răspândită în ultimii ani datorită globalizării, care a creat un mediu mai competitiv în industria construcțiilor.

Așadar, Comunitatea OSC – Global Construct Manager se întâlnește la o nouă dezbatere profesională, despre internaționalizarea afacerilor – avantaje, dezavantaje, soluții și exemple de bună practică.

Marți, 22 Februarie, orele 16:00 – 17:30, pe Platforma ZOOM, moderatorul întâlnirii, TIBERIU ANDRIOAIEI – Owner New Europe Consulting, membru în Boardul Director al Build Europe, Bruxelles, Vicepreședinte CN UGIR, Secretar General la PSC, Consiliul de Export al României (MECMA), îi are ca invitați speciali pe:

  • PATRICIA RĂDUȚ– Ministru consilier, Biroul de promovare comercial-economică, Ambasada României din Tirana;
  • RADU GODEANU– Vicepreședinte, Uniunea Generală a Industriașilor din România – UGIR;
  • DANIELA ANDRIOAIE – Consultant strategic, Kearney.

Participarea la eveniment este gratuită, cu condiția pre-înregistrării. Mai multe detalii despre speakeri și despre cum vă puteți înscrie la eveniment, vă rugăm să regăsiți în invitația electronică, disponibilă AICI !

Dezbaterea video „Internaționalizarea afacerilor. Nimeni nu e profet în țara lui” face parte din programul de comunicare și interacțiuni directe din cadrul Comunității GlobalConstructManager, dezvoltat de Oameni și Companii, cu sprijinul Wienerberger și Alumil, în calitate de parteneri.

Oameni și Companii-OSC  oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități de afaceri sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea  aici. O listă de comunități, aici.