Wienerberger Romania anunță lansarea noilor cataloage pentru anul 2022, Porotherm – Sistem complet de zidărie ceramică și Terca – Caramidă aparentă și placaj ceramic.

Cu un număr total de peste 75 de produse disponibile, noul catalog Porotherm prezintă informații complete și relevante despre portofoliul și punerea în operă a soluțiilor oferite, structurate în 8 mari capitole: Wienerberger – Inovație de peste 200 de ani, Wienerberger – Soluții pentru toate tipurile de clădiri, Promisiunile Wienerberger, Avantajele blocurilor ceramice, Gamele de produse ceramice Porotherm, Brick Award 22, Reglementări legislative și Certificări și criterii de performanță.

Peste 130 de culori sunt prezentante în noul catalog Terca practic și elegant, o inspirație pentru orice proiect de design interior sau amenajare exterioară. Începând de la stilul modern, actual și până la stilul industrial, eclectic, clasic sau tradițional, noul catalog Terca oferă soluții spectaculoase, inovative și funcționale pentru fiecare stil de amenajare. Proiectele realizate cu produsele Terca sunt personalizabile, astfel încât fiecare amenajare să fie unică, adaptată preferințelor și necesităților clienților, oferind astfel infinite soluții de design.

Răsfoiește aici noile cataloage!