Creată din pasiune și cu profesionalism, gama de pavaj și dale ARTE ARC DE CERC din portofoliul Semmelrock Stein+Design reprezintă îmbinarea perfectă între clasic și modern.

Prevăzut cu sistemul patentat Einstein, pavajul ARTE ARC DE CERC este o reinventare a unui produs clasic – pavajul din piatră cubică. Acesta combină aspectul estetic deosebit cu avantajele unui pavaj modern autoblocant.

Sistemul ARTE ARC DE CERC permite multiple posibilități de punere în operă printr-un montaj drept, cât și cu dispunere laterală, rezultând efecte vizuale deosebite în valuri, curbe sau cercuri.

Impresia vizuală creată este că acest arc de cerc este format din piese individuale. În realitate, el este format din mai multe elemente de pavaj unite între ele, despărțite doar prin rosturi aparente, a căror geometrie este proiectată suficient de adânc și cu pantă pentru a facilita drenajul apei.

Avantajele sistemului ARTE ARC DE CERC

  1. Rezistența: nu se produc deplasări, deformări, înfundări ale pavajelor sau deteriorări ale canturilor prin sistemul de îmbinare Einstein®
  2. Aspectul – Dalele și pavajului Arte Arc de Cerc sunt disponibile în 3 culori armonioase, cu aspect deosebit: gri vulcanic, roșu vulcanic sau antracit.
  3. Versatilitatea– Soluție optimă pentru proiectele noi sau pentru renovarea și restaurarea centrelor istorice sau zonelor de patrimoniu.
  4. Conservarea aspectului tradițional – Este o reinterpretare contemporană a pavajului din piatră cubică.
  5. Durabilitatea– Este un material cu rezistență sporită la raze UV, ciclurile de îngheț-dezgheț și soluții de degivrare pe bază de clorură de calciu.
  6. Montajul rapid și ușor– Totodată, permite numeroase posibilități de utilizare prin diverse variante de montaj.

Descoperă toate informațiile despre ARTE ARC DE CERC!

Specialiștii Semmelrock îți stau la dispoziție oricând pentru sfaturi utile și consultanță personalizată. Te invităm să îi contactezi!