Compartimentarea eficientă a spațiilor interioare este esențială, deoarece are ca scop îmbunătățirea condițiilor de lucru, prin sporirea intimității, a luminii naturale și a esteticii generale. De asemenea, în special pe parcursul pandemiei de coronavirus, sistemele de compartimentare oferă un plus de protecție împotriva răspândirii virusului, păstrând totodată transparența între spații. Cele trei sisteme noi de compartimentare concepute de ALUMIL, cu geam simplu sau dublu, îmbunătățesc portofoliul de produse al companiei în categoria produselor de partiții și oferă soluții pentru fiecare nevoie.

SΜΑΡΤΙΑ P100 Slim

SMARTIA P100 Slim este un sistem de compartimentare minimalist cu geamuri încadrate de profile din aluminiu și este ideal pentru birouri. Este caracterizat prin profile foarte subțiri (30 mm) care permit niveluri ridicate de iluminare naturală și oferă un efect unic din punct de vedere estetic. În plus, P100 Slim folosește geam dublu care contribuie la reducerea totală a zgomotului la 47dB. SMARTIA P100 Slim este soluția principală ALUMIL pentru pereții despărțitori din sticlă cu design minimalist și constituie o alegere excelentă pentru proiectele contemporane. Robustețea sa în combinație cu designul elegant și gama largă de soluții tehnice asigură o libertate deplină de proiectare.

SMARTIA P200 Slim

SMARTIA P200 Slim este noul sistem de compartimentare de la ALUMIL, cu profilul de aluminiu aluminiului ascuns (tip structural). Lățimea profilului de aluminiu (49 mm) rămâne ascunsă datorită unui strat de acoperire foarte subțire. Sistemul reprezintă o soluție excepțională pentru compartimentarea mediilor de lucru, deoarece asigură o reducere semnificativă a zgomotului, îmbunătățește luminarea naturală și evidențiază estetica modernă.

SMARTIA P150 Urban

Obiectivul constant al ALUMIL este de a îndeplini orice cerință. Astfel, compania a lansat produsul SMARTIA P150 Urban, o soluție extraordinară pentru sistemele de compartimentare a birourilor. Seria se bazează pe o foaie de sticlă, care este ferm fixată pe un cadru de aluminiu pe mai multe niveluri (3-D). Designul P150 Urban iese în evidență datorită asemănării sale cu construcțiile din oțel (aspect metalic). Acesta este rezultatul unor profile subțiri intermediare din aluminiu care formează suprafețe vitrate de mici dimensiuni (caroiaj). Designul distinctiv al sistemului îl face să fie o soluție care oferă un caracter special spațiului, asigurând niveluri suficiente de reducere a zgomotului (34 dB), pentru un sistem cu un singur geam.

Adăugate la seriile existente P100 și P200 standard, cele 3 noi soluții de compartimentare pentru sistemele de partiții ALUMIL creează o gamă completă pentru această categorie de produse. Nivelul ridicat de robustețe, ideal pentru construcții de dimensiuni mari, nivelurile ridicate de reducere a zgomotului, precum și designul elegant și minimalist, creează o combinație excelentă pentru compartimentarea eficientă și îmbunătățită din punct de vedere estetic a diferitelor spații interioare.

 

www.alumil.com
marketing@alumil.ro