Începând cu luna iulie, TONDACH, brandul Wienerberger pentru țiglă ceramică, lansează campania concept “CÂȘTIGĂ UN ACOPERIȘ CERAMIC TONDACH ÎN VALOARE DE 5.000 EURO!” ce construiește o poveste delicioasă, ce promite să îi cucerească până și pe cei mai sceptici constructori.

Iată-ne după mai bine de 6 luni de la Crăciun în plină desfășurare a sezonului de construcții în fața lui Moș Crăciun, care și-a asumat statutul de expert în acoperișuri și refuză să vină cu picioarele pe pământ. Datorită durabilitățiirezistenței și gamei variate de culori și modele Tondach, pur și simplu nu mai vrea să plece acasă la el, în Laponia. Acoperișul cu țigle ceramice Tondach devine astfel locul de unde nu mai vrea să plece. Chiar dacă nu este casa lui.

Ne-a fost greu să îl convingem să coboare, așa că, am dezvoltat împreună un parteneriat solid, care s-a concretizat într-o campanie valabilă până aproape de Crăciunul viitor. În perioada iulie – noiembrie 2021cumpără orice model de țiglă ceramică Tondach și înscrie factura AICI. Poți câștiga contravaloarea oricărui model de țiglă Tondach achiziționat de până la 5.000 de euro!

Cine este TONDACH?

Cu o tradiție de 140 de ani, brandul TONDACH este prezent în România din 2004. Fie că vorbim despre construcții noi, lucrări de renovare sau de restaurare a monumentelor istorice, noua generație de țigle ceramice Tondach oferă o multitudine de forme și culori pentru proiectarea acoperișurilor, dar și a fațadelor cu un design spectaculos și modern.

Țigla ceramică, folosită ca material pentru construcția acoperișului, a evoluat în timp și răspunde cu succes așteptărilor beneficiarilor și noilor tendințe. Țigla ceramică Tondach reprezintă soluția optimă pentru case active, pasive, eficiente energetic, dar, mai ales, pentru casa visurilor tale.

De ce să alegi țigla ceramică TONDACH?

  • 33 de ani garanție: Garanția Tondach include și costurile cu manopera
  • Estetică: Descoperă gama variată de culori, finisaje și stiluri pe wienerberger.ro
  • Rezistență la 150 cicluri de îngheț-dezgheț, umiditate și alți factori externi
  • Este un produs natural, obținut prin arderea argilei la peste 1000 °C
  • Acoperișuri pentru generații
  • Țiglele ceramice Tondach sunt prietenoase cu mediul înconjurător, în procesul de fabricare fiind folosite materii prime naturale
  • Costurile cu energia sunt mai mici cu până la 20%, confortul temic fiind optim în orice anotimp
  • Sistemul complet de acoperiș Tondach – oferim tot ceea ce ai nevoie pentru montarea acoperișului tău
  • Ceramica este un izolator termic și fonic superior altor soluții de învelitori pentru acoperiș

Te așteptăm pe site-ul Wienerberger pentru a descoperi campania promoțională CÂȘTIGĂ UN ACOPERIȘ CERAMIC TONDACH ÎN VALOARE DE 5.000 EURO! și pentru a te bucura de surprizele pregătite de TONDACH!